Kommunernes Skolebiblioteksforening

Årets Pædagogiske Læringscenter 2015

 

Årets tema for nominering var "Implementering af Bekendtgørelse om folkeskolens pædagogiske læringscentre"

Vinderen af titlen Årets Pædagogiske Læringscenter 2015 blev Skovvangskolen i Favrskov Kommune.

 

Ud over æren vandt Skovvangskolen et Klassesæt af Klakx Klakx, der er et seriøst undervisningsmateriale, som ved hjælp af byggebrikker gør læring til leg. Klik her for at læse en artikel om præmien. For prisuddelingen stod Vice President Martin Brøchner-Mortensen fra hovedsponsor Systematic Library & Learning. Læs også en artikel på prisens hovedsponsor her.

Som fysisk symbol på prisen modtog Skovvangskolen et unikt kunstværk skabt specielt til lejligheden over teaet spor.


I finalen var ud over Skovvangskolen Rosenlundskolen i Ballerup Kommune og Bagsværd Skole i Gladsaxe Kommune, som hver modtog en flot andenpræmie fra henholdsvis Clio Online og forlaget Meloni.

 

Læs også artikler om de to andenpræmier fra Clio Online, som var 1 års gratis abonnement på portalen Idrætsfaget..dk med tilhørende besøg af portalens redaktør og et klassesæt af discs og fra forlaget Melon, som var et komplet historiesystem bestående af 7 klassesæt af Indblik og udsyn med tilhørende lærervejledninger og et års gratis abonnement på forlagets Digitale Historiebog.

Der var også præmier til to skoler, der efter en semifinalerunde endte på en delt 4. plads. Præmierne, der var et 3D Europa-kort og et 3D Verdens-kort fra Brain-Power.dk, gik til henholdsvis Syvstjerneskolen i Furesø Kommune og Nakskov Byskole i Lolland Kommune.

 

Copyright © 2007 Kommunernes Skolebiblioteksforening