Kommunernes Skolebiblioteksforening

Gratis udstilling

Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentres udviklingsprojekt Læsning med nye medier - fra e-bog til i-bog indledes i september måned. I forbindelse med projektet vil bogen TAVS, der alledere i papirudgaven er en nytænkt udgivelse inspireret af japansk Manga, blive videreudviklet til en interaktiv bog med mange elementer. Denne forventes at være færdig i løbet af 2013, hvor der også vil være gjort erfaringer med undervisningsforløb med bogen. Læs mere om projektet under "Projekter" og i artiklen fra Børn & Bøger nr. 5/2012, der kan læses her.

Indtil projektet er afsluttet, kan alle skoler arbejde med bogen i papirudgaven, og som inspiration til det har forfatterne bag bogen lavet en vandreudstilling bestående af 10 A1-plancher monteret på skumplast. Forfatterne tilbyder alle skoler og biblioteker gratis at låne udstillingen i 14 dage til en måned mod betaling af fragt samt evt. erstatning af plancer, der ødelægges, mens de er i skolernes varetægt. Udstillingen kan endvidere bruges som inspiration i forbindelse med f.eks. tegne- eller Manga-undervisning. Billeder af udstillingen samt forfatterne bag den kan ses nedenfor.

Udstillingen, der formidles i samarbejde mellem foreningen og forfatterne, kan bestilles hos Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentre, ksbf@ksbf.dk. Ved bestilling bedes anført det tidspunkt skolen/biblioteket ønsker at låne den samt kontaktoplysninger på den, der skal stå for udstillingen. Den enkelte vil derefter blive kontaktet med henblik på levering m.v.

 

 

Copyright © 2007 Kommunernes Skolebiblioteksforening